Välkommen till CGM Ekonomi AB

CGM´s motto är flexibilitet, noggrannhet och personlig engagemang.

Vi kan hjälpa er med olika tjänster – stora som små– CGM jobbar med att ha förståelse för företagets behov och utifrån dessa komma med förslag som gynnar verksamheten , just därför erbjuder vi er möjligheten till ett skräddarsytt upplägg som passar speciellt för ert bolag.

Vi kan vara företagets ekonomiavdelning och hantera allt inom ramen för vad en sådan gör. Vi arbetar även löpande inom rådgivning, redovisning, löner, personaladministration, outsourcing, bokslut, bolagsrapporter, bolagsbildning och deklarationer. CGM vänder sig till både mindre och större aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och föreningar.

Vår ambition är att alltid förbättra vår effektivitet i arbetssätt och att använda de bästa och mest anpassade tekniska verktygen.

Vi arbetar i enlighet med REX. Svensk standard för redovisningstjänster. Målsättningen är att REX ska bidra till högre kvalitet på redovisningstjänster till nytta för företag, näringsliv och samhälle.

Vi arbetar från kontoret i Tyresö eller på plats hos kund. För att alltid finnas till hands för våra kunder har vi alltid minst två personer på uppdragen. Dels en auktoriserad redovisningskonsult samt ytterligare en redovisningskonsult/assistent för att säkra kontinuiteten och för att det alltid skall finnas någon tillgänglig för frågor via telefon och mail.

Vi vill hjälpa dig att utveckla ditt företag utifrån dina ekonomiska parametrar. Vi vill helt enkelt vara din naturliga samtalspartner i alla ekonomiska frågor både avseende företagets och din privata ekonomi. Vi vill förenkla ditt företagarliv.

Kontakta oss för en närmare presentation av vad vi kan erbjuda ditt företag

– Carola Grundäng Mijovic